Naša škola je dobila novu internet stranicu! Ako naiđete na greške kontaktirajte nas na faris.selimovic@treca-gimnazija.edu.ba.

Prezentacija i video Treće gimnazije Sarajevo

Već duži niz godina JU “Treća gimnazija” Sarajevo realizira humanitarni projekat koji je ujedno i Dan otvorenih vrata, pod nazivom “Naših ruku djela”.

Dan otvorenih vrata je idealna prilika da se osnovci završnih razreda upoznaju s radom škole, brojnim sekcijama, aktivnostima, projektima, oglednim i uglednim časovima koji se odvijaju u našoj školi. 

Na žalost pogođeni pandemijom virusa COVID-19 ove godine bili smo sprijećeni realizirati projekat. Iako su pripreme bile već uveliko u toku, te nas je od “Naših ruku djela” dijelilo samo nekoliko dana, bili smo primorani da sve to probamo nekako prebaciti i na ekran, stoga smo svim zainteresiranim učenicima završnih razreda osnovnih škola pripremili prigodnu prezentaciju sa svim potrebnih informacijama vezanim za detaljno upoznavanje s radom škole, kao i video u kojem možete pogledati sve te divne događaje koji se dešavaju u našoj školi. 

Nadam se da smo vam makar malo olakšali prilikom odabira srednje škole. 

srdačno Vas pozdravljamo i nadamo se da se vidimo u boljem okruženju u našoj školi na Vilsonovom. 

Uprava škole

 

Prezentaciju o Trećoj gimnaziji možete pregledati na sljedećem linku

https://prezi.com/view/0LGGIH9r0fYiwVuVZ3mg/

 

Video o Trećoj gimnaziji možete pregledati na sljedećem linku

Najnoviji članci

Kategorije