Naša škola je dobila novu internet stranicu! Ako naiđete na greške kontaktirajte nas na faris.selimovic@treca-gimnazija.edu.ba.

Kampanja “Trčim za inkluziju – Da niko ne bude izostavljen !”

Dragi trkači, 

Koristimo ovu priliku da Vam se svima još jednom zahvalimo za angažman i učešće u kampanji “Trčim za inkluziju- Da niko ne bude izostavljen!”, te što ste uspješno završili svoju trku i na ovaj način postali dio jednog globalnog pokreta za inkluziju. Stoga Vas ohrabrujemo da nastavite i dalje djelovati u Vašim zajednicama, kako bi svako dijete, bez diskriminacije po bilo kojoj osnovi, dobilo priliku da ravnopravno uči i učestvuje sa svojim vršnjacima.

Od srca hvala svim trkačima koji su izvršili uplatu na prodatim kilometrima i prikupljenim sredstvima. 

Trkači koji još uvijek skupljaju, podsjećamo da je krajnji rok za uplate 30.09., ponedjeljak, te Vas ljubazno molimo da do tog roka uplatite sredstva. 

Obavještavamo sve one koji, iz bilo kojih razloga, nisu bili u mogućnosti da preuzmu majicu i kačket, to mogu uraditi i dalje u našem udruženju svakim radnim danom od 09- 14h.

 O ostvarenim rezultatima kampanje i planu utroška prikupljenih sredstava Vas i širu javnost ćemo blagovremeno obavijestiti. 

Nadamo se da ćemo imati priliku da se opet okupimo, te ste uvijek dobrodošli da posjetite udruženje. Pozivamo Vas da i dalje pratite aktivnosti udruženja na našim društvenim mrežama i našoj web stranici.

Srdačno Vas pozdravljamo! 

Udruženje Život sa Down sindomom FBiH

Terezije 58, 71000 Sarajevo

+387 33 210 664

+387 62 632 676

www.downsy.ba

facebook

instagram

 

Najnoviji članci

Kategorije