IZLET NA TREBEVIĆ

Ova godina, u kojoj smo bili uskraćeni da stvaramo nova prijateljstva, poznanstva, je bila veoma naporna i teška. Krenuli smo u prvi razred u septembru i nismo uspjeli ostvariti ni prve kontakte, već smo bili zatvoreni u našim domovima prateći nastavu online. Školske klupe su bile prazne, a mi smo sjedili u našim domovima, ipak, uprkos svim poteškoćama uspjeli smo postati jedan složan razred, tačnije generacija. Ono što je bilo neophodno je upravo bilo zajedničko putovanje negdje, a to je bio izlet. Izlet je bio namijenjen za međusobno upoznavanje i druženje, naše razrednice Erna Mujić i Suada Krezić su nam omogućile odlazak na Trebević i ovu godinu učinile posebnom.

 

Odlazak ne Trebević je bio 9.6.2021. godine i na izlet su išla dva odjeljenja prvog razreda I-4 i I-6. Pored navedenih profesorica, ne izlet je išao i profesor Džemaludin Poturović, koji je bio zadužen da nas u ovakvom periodu oraspoloži i nasmije.

 

Atmosfera, druženje na izletu je bilo na nivou, proveli smo vrijeme pjevajući i zabavljajući se. Našim razrednicama se iskreno zahvaljujemo što su nam omogućile da posljednje dane u prvom razredu provedemo u prekrasnom okruženju!

 

Najnoviji članci

Kategorije